Změny v potravinové soběstačnosti v České republice ve vybraných komoditách v letech 2001-2018 – Bc. Štěpán Buchal
Bc. Štěpán Buchal
Master's thesis
Změny v potravinové soběstačnosti v České republice ve vybraných komoditách v letech 2001-2018
Changes in food self-sufficiency of the Czech Republic in selected commodities in between 2001-2018
Anotácia:
Diplomová práce s názvem „Změny v potravinové soběstačnosti v České republice ve vybraných komoditách v letech 2001-2018 analyzuje vliv vybraných faktorů na potravinovou soběstačnost hovězího, vepřového a drůbežího masa na území ČR v letech 2001-2018.Hlavním cílem práce je zjistit a zhodnotit vybrané faktory, které mají vliv na vývoj soběstačnosti těchto mas a v jaké míře ji determinují na základě …viacAbstract:
The diploma thesis called “Changes in food self-sufficiency in the Czech Republic in selected commodities” analyzes the influence of pre-selected factors on the food self-sufficiency of beef, pork and poultry meat in 2001-2018. The main aim of this work is to identify and evaluate selected factors that influence the development of self-sufficiency of these meat types and to find out to which extent …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavlína Hálová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BUCHAL, Štěpán. \textit{Změny v potravinové soběstačnosti v České republice ve vybraných komoditách v letech 2001-2018}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/kpatuf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / odbor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Potravinová soběstačnost čtyřčlenné domácnosti v krizových situacích
Michaela Klásková -
Potravinová soběstačnost České republiky
Ondřej Güttner -
Potravinová soběstačnost České a Slovenské republiky
Karolína Dobrotková -
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
Mariana Rožňaiová -
Zdravý životní styl jako nový trend marketingu
Tereza Křížková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Omarova Omarova -
Trend Bleisure travel – sonda do chování českého turisty
Marie Hrazdirová -
Ekologie jako trend v marketingu
Veronika Ščipáková
Názov
Vložil
Vložené
Práva