Porovnání různých technologií výroby a konzervace objemné píce ve zvoleném podniku a návrhy na zlepšení. – Bc. Vladimíra NOVÁKOVÁ
Bc. Vladimíra NOVÁKOVÁ
Master's thesis
Porovnání různých technologií výroby a konzervace objemné píce ve zvoleném podniku a návrhy na zlepšení.
The comparison of production technology and conservation of bulky fodder in selected farm and recommendation for improvement
Anotácia:
První část této diplomové práce se zaobírá historií a popisem objemných krmiv. Zde jsou popsány způsoby sklizně, zásady a postupy při jejich zpracování a varianty uskladnění. Také v této první části je popsána konzervace hmoty pro seno a senáž. U senáže a sena jsou uvedeny jak senzorické vlastnosti, ale také laboratorní ohodnocení podle "Normy 2004" (č. 244/2000 Sb.), která se nejčastěji používá v …viacAbstract:
The first part of this thesis deals with the history and description of roughages. Here, harvesting methods, processing principles and procedures and storage options are described. Also in this first part, the conservation of hay and haylage material is described. For haylage and hay, both sensory properties and laboratory evaluation according to the 'Standard 2004' (No 244/2000 Coll.), which is the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Milan Kobes, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Vladimíra. \textit{Porovnání různých technologií výroby a konzervace objemné píce ve zvoleném podniku a návrhy na zlepšení.}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture and Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/kpbvjs/.
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Vladimíra. Porovnání různých technologií výroby a konzervace objemné píce ve zvoleném podniku a návrhy na zlepšení.. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyMaster programme / odbor:
Animal husbandry / Animal husbandry
Práce na příbuzné téma
-
Analýza pěstebních systémů pícnin pro pícní a energetické účely ve zvoleném zemědělském podniku
Karel FUČÍK -
Vliv zemědělské techniky na druhovou skladbu a kvalitu sklizně píce
Martin MAREK -
Porovnání dopravníkových shrnovačů píce ROC RT 1000 a KUHN MERGE MAXX 902
Pavel VALENTA -
Současné způsoby konzervace pícnin
Václav Srb -
Porovnání různých technologií konzervace objemné píce
Václav PAVLÍK -
Porovnání různých technologií konzervace objemné píce ve vybraných podnicích.
Vladimíra NOVÁKOVÁ -
Nové trendy v konzervaci objemných krmiv a jejich vliv na produkci mléka dojnic
Martin DOUBEK -
Konzervace kukuřičné siláže
Jonáš KOZÁK
Názov
Vložil
Vložené
Práva