Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky. – Bc. Věra CHALUPOVÁ
Bc. Věra CHALUPOVÁ
Master's thesis
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Relationship between viscosity of suspension of wheat flour and bread-making quality.
Anotácia:
Cílem práce bylo vyhodnotit vztah mezi viskozitou pšeničné mouky a její technologickou kvalitou. Práce je zaměřena na charakteristiku pšenice, její mlynářské zpracování a rozdělení mouk. Podrobněji je popsána mlynářská, pekařská jakost obilovin a efekt poškozených granulí. V praktické části bylo popsáno měření viskozity na reometru a následně podrobněji vyhodnoceny vztahy viskozity s charakteristikami …viacAbstract:
The aim of this work was to evaluate the relationship between viscosity of wheat flour and its technological quality. It focuses on characteristics of wheat, the milling process and the distribution of flour. More detailed is a description of mill, baking-quality of cereals and effect of damaged granules. In the practical part, viscosity measurements on rheometer was described and then the relationship …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22618
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
CHALUPOVÁ, Věra. Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
-
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
Denisa Vránová -
Slit-flow reometr pro magnetické i nemagnetické kapaliny
Tomáš Železník