Jana Mrázková

Bachelor's thesis

Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků

The Use of Spectrometric Methods for The Determination of The Technological Properties of Meat and Meat Products
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na využití spektrometrických metod v masném průmyslu. Hodnotí možnost využití těchto metod v určování technologických vlastností masa a masných výrobků. Tyto metody jsou v celém potravinářském odvětví stále ještě ve vývoji, a proto jsou v práci uvedeny pouze dnes nejpoužívanější metody, mezi které patří Ramanova spektrometrie, spektrometrie v infračervené oblasti a v menším …more
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the use of spectrometrics methods in the meat industry. These methods are still in development in food industry and therefore are in the thesis listed only the most commonly used methods, whitch include Raman spectroscopy and infrared spectroscopy and to a lesser excent flourescent spectroscopy and visible specrometry. Making use of spectrometric methods is very promising …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2014
Accessible from:: 15. 5. 2014

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Mrázková, Jana. Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe