Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku – Nikola BROŽOVÁ
Nikola BROŽOVÁ
Master's thesis
Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku
System for analysis material for meat production and optimization selection supplier in manufacturing company
Abstract:
Diplomová práce zpracovává systém hodnocení použitelný u zpracovatelského podniku Maso-Uzeniny-Brož. Sleduje vybrané chemické, mikrobiologické, technologické a senzorické vlastnosti dodávaného masa různých dodavatelů a jeho složení. Dále posuzuje jejich vztah k ceně.Abstract:
The diploma thesis processes system of evaluation applicable in processing plant Maso-Uzeniny-Brož (Meat-Sausages-Brož). It observes selected chemical, microbiological, technological and sensory features of suplied meat from various suppliers and its structure. Furthermore, it judges its relation to price.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Identifier:
14703
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BROŽOVÁ, Nikola. \textit{Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2011. Available from: https://theses.cz/id/krquvu/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BROŽOVÁ, Nikola. Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
Tomáš Horňák -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
Klaudia Kertysová -
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
Barbora Bašková -
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
Lucia Balleková -
Technologie výroby a jakost sušených hroznů
Nikola Osičková -
Histochemické vlastnosti masa pastevně vykrmovaných kuřat
Ludmila Masopustová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights