Lucie ŠŤASTNÁ
Bachelor's thesis
Pozitiva a rizika konzumace biopotravin
Benefits and risks of organic foods consumption
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami a jejich vlivem na zdraví, jelikož výživa a životní styl ovlivňují zdraví organismu. Zároveň pravidelná pohybová aktivita a konzumace pestré a zdravé stravy, velmi přispívá k dobrému zdravotnímu stavu člověka. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda jsou biopotraviny zdravější než konvenční potraviny a současně zjistit jaký pohled mají mladé matky na biopotraviny …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with organic food and its influence on health because nutrition and lifestyle affect the health of the organism. At the same time, regular physical activity and eating of a varied and healthy diet greatly contributes to good human health. The aim of this bachelor thesis was to find out whether organic food is healthier than conventional food and at the same time to find out …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Dagmar Skýbová
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠŤASTNÁ, Lucie. Pozitiva a rizika konzumace biopotravin. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Antioxidační aktivita ovoce: ekologické vs. konvenční zemědělství
Kateřina Veselá -
Ekologické zemědělství v Evropské unii a České republice - komparace výkonnosti biofarmy a konvenční farmy
Petra Strnadlová -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekonomické zhodnocení přechodu z konvenčního na ekologické zemědělství
Eliška Poskočilová -
Změny v postavení agrárního sektoru v ČR se zaměřením na ekologické zemědělství
Kateřina Chomátová -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová -
Využití pracovního koně v zemědělství: výhody a úskalí zemědělství s nízkou uhlíkovou stopou
Blanka Valášková Kuldová -
Ekologické zemědělství a jeho vliv na rozvoj venkova v mikroregionu Lounské Podlesí
Věra Zahradníková