Vliv proteinu methyltransferasy (ERG6-RFP) na stabilitu lipidových tělísek Saccharomyces cerevisiae – Vendula Švarcová
Vendula Švarcová
Bakalářská práce
Vliv proteinu methyltransferasy (ERG6-RFP) na stabilitu lipidových tělísek Saccharomyces cerevisiae
The influence of protein methyltransferase (ERG6-RFP) on the stability of lipid droplets of Saccharomyces cerevisiae
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVARCOVÁ, Vendula. \textit{Vliv proteinu methyltransferasy (ERG6-RFP) na stabilitu lipidových tělísek Saccharomyces cerevisiae}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ksyldg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.