Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice – Bc. Aneta Pšeničková
Bc. Aneta Pšeničková
Master's thesis
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
The use of preparations to improve the nutritional value of corn grain
Abstract:
Kukuřice se řadí na třetí místo nejpěstovanějších obilnin světa. V dnešní době je považována za velice významnou potravinářskou, krmnou, průmyslovou a také energetickou plodinu pěstovanou na orné půdě s vysokým výnosovým potenciálem. V současnosti při pěstování kukuřice převažují dva užitkové směry, jedním z nich je kukuřice na zrno a druhým kukuřice na siláž. Kukuřice na zrno je považována za jednu …moreAbstract:
Maize is the third most cultivated cereal in the world. It is currently considered a very important food, feed, industrial and energy crop, grown on arable land with high yield potential. There are currently two primary methods of growing maize: grain maize and silage maize. Grain maize is considered one of the most important crops, which explains the gradual increase in the area sown. This thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 17. 5. 2023
- Supervisor: Ing. Jaroslav Tomášek, Ph.D.
- Reader: Jan Koukolíček, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PŠENIČKOVÁ, Aneta. \textit{Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2023. Available from: https://theses.cz/id/kz0qhq/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Theses on a related topic
-
Analysis of ERP System Impact on Business Productivity
Alena Zacharova -
Sladovnická kvalita zrna ječmene po mimokořenové aplikaci pomocných látek a listových hnojiv
Jakub Heža -
Výnos a kvalita zrna pšenice ozimé po aplikaci dusíkato-sirného hnojiva s humátem v poloprovozním pokusu
Filip Rudolf -
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
Karolína Linhartová -
Kvalita zrna barevné pšenice
Jiří Hamáček -
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
Romana Šebestíková -
Soil sealing v Olomoucí a okolí
Karin TOPENČÍKOVÁ -
Understanding the effect of biogenic & Xenobiotic substances on microbial metabolism in the soil
Rahul Datta
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights