Bc. Šárka Pícková

Bakalářská práce

Nebezpečná aditiva ?

Dangerous additives ?
Anotace:
V současné době se velmi často hovoří o nežádoucích účincích potravinářských aditiv. V práci jsem se vyjádřila k letáku, který koluje již ředu let mezi spotřebiteli a šíří nepravdivé informace a paniku. Je důležité si uvědomit, že kažná látka může mít nežádoucí účinek, pokud je konzumována v nadměrném množství. Obecně platí, že potraviny uváděné na trh podle platných předpisů jsou zdravotně nezávadné …více
Abstract:
Nowadays undesirable effects of food additives are very often discussed. In my bachelory thesis I expressed my opinion on the newsletter that has been distributed to consumers for years and that brings untrue information and panics them. It is very important to become aware of the fact, that each substance may have undesirable effect, as far as it is consumed immoderately. In general terms food brought …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2007

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2007
  • Vedoucí: RNDr. Jiří Totušek, CSc.
  • Oponent: Ing. Šárka Hřebíčková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka

Práce na příbuzné téma