Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny – Bc. Andrea Martinková
Bc. Andrea Martinková
Master's thesis
Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny
Identification of culturable microorganisms isolated from leafy vegetables
Anotácia:
Mikrobiologická jakost listové zeleniny je z hlediska zdravotní nezávadnosti jednou z nejdůležitějších vlastností. Mikroorganizmy jsou ovlivněny mnoha faktory jako např. relativní vlhkost vzduchu, složení atmosféry v obale, aktivita vody, složení potraviny a jiné. V první části diplomové práce byl sledován celkový počet mikroorganizmů a dále pak počty jednotlivých skupin mikroorganizmů. Zvýšené hodnoty …viacAbstract:
The microbiological quality of leafy vegetables is one of the most important properties in terms of health safety. Microorganisms are affected by many factors such as relative humidity, the composition of the atmosphere in the packaging, activity of water, the composition of foodstuff and others. In the first part of the diploma thesis, the total number of the microorganisms was observed and further …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Martinková, Andrea. Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology