Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj – Hana SLAMĚNÍKOVÁ
Hana SLAMĚNÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
New trends in producing potato starch and potato starch products
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na nové trendy využití bramborového škrobu. Součástí práce jsou základní informace týkající se brambor, a to chemické složení bramborové hlízy, požadavky na jakost, pěstování, skladování, choroby a škůdci brambor. Práce je dále zaměřena na výrobu bramborového škrobu z brambor. Nejvýznamnější část je věnována základním výrobkům z bramborového škrobu, využití bramborového …moreAbstract:
This thesis is focused on new trends, which used starch in their production. The first part describes the potatoes, and the chemical composition of potato tubers, quality requirements, production, storage, diseases and pests of potatoes. The further part is focused on the production of potato starch from the potato. The last part is focused on basic products from potato starch, potato starch processing …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2010
Identifier:
15449
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
SLAMĚNÍKOVÁ, Hana. Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Cu(Co)-Mg-Al oxidy na bázi hydrotalcitů pro konverzi etanolu na butanol
Jan Malina -
Inhibice koroze oceli v prostředí benzínových paliv obsahujících bio-butanol
Jan Vysloužil -
Factors affecting butanol production in solventogenic clostridia
Maryna Vasylkivska -
Stanovení dodatkových veličin ternární směsi obsahující 1-butanol, isooktan a MTBE
Martin POLÁČEK -
Changes in Membrane Plasmalogens of Clostridium pasteurianum during Butanol Fermentation as Determined by Lipidomic Analysis
Jan KOLEK -
Návrh vhodného uspořádání kontinuální produkce butanolu
Klaudia Joštiaková -
Studium inhibičních účinků látek pocházejících ze zpracování lignocelulózy na mikrobiální producenty butanolu
Jakub Gallas -
Vliv butanolu na produkci částic spalovacího motoru
Jan Králík