Jan Filip

Bakalářská práce

Víceúčelový stůl pro robot UR3

Multipurpose table for the UR3 robot
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje analýze a konstrukci doplňků pro víceúčelový stůl s robotem UR3. V prvním kroku je provedena analýza stávající sestavy stolu. V dalším kroku jsou stanoveny požadavky na návrh několika variant. Na základě hodnocených kritérií je vybraná optimální varianta. Finální varianta je vypracovaná do 3D modelu.
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the analysis and construction of accessories for the multi-purpose table with robot UR3. In the first step, the analysis of the existing table assembly is performed. In the next step, the requirements for the design of several variants are set. Based on the evaluated criteria, the optimal variant is selected. The final variant is worked into a 3D model.
 

Klíčová slova

viceucelovy stul robot UR3
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2020
  • Vedoucí: Aleš Vysocký
  • Oponent: Petr Oščádal

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava

VŠB – Technická univerzita Ostrava

Fakulta strojní

Bakalářský studijní program / obor:
Strojírenství / Robotika

Práce na příbuzné téma