Bc. Tomáš David

Diplomová práce

Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour

Abstract:
The main goal of the thesis was to contest popular recommendation of using 30 % mixture of teff flour in baking recipes. The recommended mixture was analysed by using Solvent Retention Capacity AACC International Method 56-11.01 to assess chemical bonding of gluten, damaged starches, pentosans and β-glucans. Mixolab II was used for analysis of thermo–mechanical properties. Same methods were used for …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
  • Oponent: Lucie Jurkaninová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses l0lvas l0lvas/2
27. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.