Milan Vítek

Diplomová práce

Návrh bezpečnostního monitorování v ohrožené oblasti porubu č. 140 704 Dolu Karviná, závodu Lazy

Suggestion safety monitoring in the engandered area of longwal No. 140 704 at Karvina mine, plant Lazy
Anotace:
Diplomová práce popisuje návrh bezpečnostního monitorování v ohrožené oblasti porubu č. 140 704 Dolu Karviná, 7. kře důlního pole lokality Lazy. Podstatou této práce je zajištění maximální bezpečnosti pracovníků při využití komunikačního a monitorovacího slaboproudého zařízení. Dosavadní zkušenosti s použitím monitorovacích prvků, umožní upozornit na nepříznivé stavy v ohrožených oblastech.
Abstract:
The presented work describes suggestion in the engandered area of longwall No. 140 704 at Karviná mine, 7. mine area of plant Lazy. Principle of this work is ensure maximal safety of workwers in the use of communication and monitoring low-current devices. Through years of knowledge and precision design proposal monitoring elements it possible to averse conditions in this area.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2013
  • Vedoucí: Josef Chovanec
  • Oponent: Lubomír Palla

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Hornicko-geologická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Hornictví / Hornické inženýrství