Jiří Vedral

Bachelor's thesis

Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva

Possibilities of using non-traditional raw materials as an alternative to malt in beer production
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva. Cílem práce bylo poskytnutí komplexního pohledu na danou problematiku, popsat výrobu piva a netradičních surovin. Dále byla zaměřena na provedení průzkumu trhu se zastoupením netradičních i tradičních surovin v tuzemských obchodních řetězcích.
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on the use of non-traditional raw materials as an alternative to malt in beer production. The aim of the work was to provide a comprehensive view of the issue, to describe the production of beer and non-traditional raw materials. It was also focused on conducting a market survey of the representation of non-traditional and traditional raw materials in domestic retail …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2024

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Reader: Miloš Jurica, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta