Markéta Vršková

Bakalářská práce

Povolené enologické postupy a ošetření.

Allowed oenological practices and treatments
Anotace:
Bakalářská práce byla vypracována v letech 2021-2024 na Ústavu posklizňové technologie Zahradnické fakulty v Lednici Mendelovy Univerzity v Brně. Cílem bakalářské práce bylo popsat enologické postupy a ošetření, které jsou povoleny právními předpisy pro výrobu bílých, rosé a červených vín. První část se zaměřuje na vývoj vinařské legislativy, přehled aktuálních právních předpisů České republiky a Evropské …více
Abstract:
The bachelor thesis was prepared in the years 2021-2024 at the Department of Post-harvest Technologies and Horticultural Products, Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The thesis aimed to describe the oenological methods and treatments permitted by the legislation for the production of white, rosé and red wines. The first part focuses on the development of wine legislation, an overview …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.