Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k využitiu našich tradičných surovín – Matúš Rašlík
Matúš Rašlík
Bachelor's thesis
Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k využitiu našich tradičných surovín
Anotácia:
Bakalárska práca „Nové trendy v nápojovej gastronómii vo vzťahu k využitiu našich tradičných surovín.“ Je zameraná na spracovanie aktuálnych informácií o nových trendoch v nápojovej gastronómii a na využitie tradičných Českých a Slovenských surovín pri príprave nápojov. Bakalárska práca je rozdelená do dvoch častí, teoretickej a praktickej. Teoretická časť skúma históriu vývoja alkoholických nápojov …viacAbstract:
Bachelor thesis“ New trends in beverage gastronomy in relation to the use of our traditional ingredients“. It is focused on the processing of current information on new trends in beverage gastronomies and on the use of traditional Czech and Slovak ingredients in the preparation of beverages. The bachelor thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part examines the …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
Daniel Sváček -
New Trends of Business Management in International Environment
Yutong Lei -
Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition
Iryna Trylis -
Nové trendy v marketingové komunikaci
Waschek Waschek -
Nové trendy v e-commerce a jejich vliv na spotřebitele
Miriam Kožušníková -
New Trends in Cloud Computing
Victoria Štefániková -
Nové trendy v bankovníctve
Kristián Ondík -
Historický vývoj barového provozu a produktu až do súčastnosti
Matej Vrbiniak
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Rašlík, M.
9. 4. 2020