Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů – Tereza Šťastná
Tereza Šťastná
Bachelor's thesis
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
Nutrition Composition of Cereal Mixtures with Edible Flowers
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou a základní nutriční analýzou müsli z netradičních obilovin a jedlých květů. Teoretická část zahrnuje výrobu cereálních směsí se zaměřením na müsli směsi. Dále je v této části uvedeno chemické složení a stabilita jednotlivých surovinových komponent při tepelné úpravě a skladování. Praktická část obsahuje přípravu müsli z netradičních obilovin a jedlých květů dle zadané …moreAbstract:
This thesis deals with the production and basic nutritional analysis of muesli from non-traditional cereals with edible flowers. The theoretical part involves the production of the cereal mixture with a focus on muesli mixtures. The part of chemical composition of the new components as raw material during the heat treatment and storage are included. The practical part focuses on the preparation of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠŤASTNÁ, Tereza. \textit{Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/l494id/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šťastná, Tereza. Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
Zlata Lysáčková -
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Martina Mrázková -
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Alžběta Klůzová -
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Lenka Kostková -
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
Kristýna Ondroušková -
Vliv způsobu pěstování vybraného sortimentu rostlin na výnos a kvalitu jedlých květů
Hana Součková -
Návrh receptury bezlepkových müsli tyčinek s přídavkem vlákniny
Zdeňka Prucková -
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
Petra Horáková