Bc. Klára Němcová

Master's thesis

Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie

Business Plan - Restaurant in Style of a French Crêperie
Abstract:
V diplomové práci ,,Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie‘‘ je zpracován podnikatelský záměr, kterým je otevření restaurace. Je formulován podnikatelský plán, který obsahuje informace a náležitosti, které by měly umožnit reálné otevření daného podniku. Teoretická část práce se zabývá různými prameny ohledně dané tématiky. Je popsáno jakým způsobem podnikatelský plán tvořit a …more
Abstract:
This thesis, ,,Business Plan - Restaurant in the Style of a French Crêperie’’, focuses on formulating a business idea, which is to open a restaurant. The goal was to create a business plan, which includes all the information needed to create a real company. The theoretical part deals with various sources on the given topic. It describes how to design a business plan and which parts it needs to contain …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2016
  • Supervisor: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Reader: Ing. Petr Vaškovic

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správní