Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie – Bc. Klára Němcová
Bc. Klára Němcová
Diplomová práce
Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie
Business Plan - Restaurant in Style of a French Crêperie
Anotace:
V diplomové práci ,,Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie‘‘ je zpracován podnikatelský záměr, kterým je otevření restaurace. Je formulován podnikatelský plán, který obsahuje informace a náležitosti, které by měly umožnit reálné otevření daného podniku. Teoretická část práce se zabývá různými prameny ohledně dané tématiky. Je popsáno jakým způsobem podnikatelský plán tvořit a …víceAbstract:
This thesis, ,,Business Plan - Restaurant in the Style of a French Crêperie’’, focuses on formulating a business idea, which is to open a restaurant. The goal was to create a business plan, which includes all the information needed to create a real company. The theoretical part deals with various sources on the given topic. It describes how to design a business plan and which parts it needs to contain …víceKlíčová slova
Podnikatelský plán podnikatelský záměr tvorba podnikatelského plánu právní formy podnikání marketingový plán finanční plán hodnocení podnikatelského plánu zakládání malého podniku zakládání restaurace Business plan business idea creating a business plan legal forms of business marketing plan financial plan business plan evaluation starting a small business opening a restaurant.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/de7b9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
- Oponent: Ing. Petr Vaškovic
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení ekonomické efektivnosti podnikatelského plánu
Markéta Sůsová -
Projekt vytvoření podnikatelského plánu založení nového podnikatelského subjektu
Ondřej Vývoda -
Hodnocení podnikatelského plánu restauračního zařízení.
Jakub Siwek -
Tvorba podnikatelského plánu vybraného subjektu
Michal Krbec -
Zpracování podnikatelského plánu pro rozvoj podnikání v zájmovém chovu psů Stafordšírských Bullteriérů
Petra Kozelská -
NÁVRH PODNIKATELSKÉHO PLÁNU ZALOŽENÍ PODNIKU – KAVÁRNA
Anastasiia Khaidarova -
Hodnocení ekonomické efektivnosti variant podnikatelského plánu
Milan Mach -
Tvorba podnikatelského plánu
Aleksandar Brdar