Bc. Klára Němcová

Diplomová práce

Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie

Business Plan - Restaurant in Style of a French Crêperie
Anotace:
V diplomové práci ,,Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie‘‘ je zpracován podnikatelský záměr, kterým je otevření restaurace. Je formulován podnikatelský plán, který obsahuje informace a náležitosti, které by měly umožnit reálné otevření daného podniku. Teoretická část práce se zabývá různými prameny ohledně dané tématiky. Je popsáno jakým způsobem podnikatelský plán tvořit a …více
Abstract:
This thesis, ,,Business Plan - Restaurant in the Style of a French Crêperie’’, focuses on formulating a business idea, which is to open a restaurant. The goal was to create a business plan, which includes all the information needed to create a real company. The theoretical part deals with various sources on the given topic. It describes how to design a business plan and which parts it needs to contain …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Oponent: Ing. Petr Vaškovic

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní