Dominika Hájková

Bachelor's thesis

Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany

Comparison of meat products with alternative products for vegetarians and vegans
Abstract:
Tepelně opracované masné výrobky jsou nejrozmanitější skupinou masných výrob-ků. U spotřebitelů patří mezi nejvíce oblíbené produkty. V úvodu je popsáno zpracování masa jako základní surovina pro jejich výrobu. Následují technologické operace zpraco-vání masa pro výrobky. Jsou zde taky popsány využívané přísady v masném průmyslu, které z větší části ovlivňují údržnost. Další část se věnuje alternativní …more
Abstract:
Heat-treated meat products are the most diverse group of meat products. It is one of the most popular products for consumers. The introduction describes the processing of meat as a basic raw material for their production. The following are technological operati-ons of meat processing for products. There are also described the ingredients used in the meat industry, which for the most part affect the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2022
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta