Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii – Bc. Tereza Benetková
Bc. Tereza Benetková
Bakalářská práce
Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii
Contemporary Indian Cuisine and Its Infuence On British Gastronomy
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce, jak již napovídá její samotný název, pojednává o současné indické kuchyni a jejím vlivu na britskou gastronomii. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy související s indickou a britskou gastronomií; je zde stručně popsán historický vývoj Indie a její gastronomie ve vztahu k Velké Británii. Analytická část obsahuje cílený dotazník zaměřený na zjištění popularity …víceAbstract:
The present Bachelor's Dissertation, as its name already suggests, deals with the contemporary Indian cuisine and its influence on the British gastronomy. The theoretical part of the thesis defines the essential terms connected with the Indian and British gastronomy; including a brief introduction to the Indian history and gastronomy in relation to the United Kingdom. The analytical part of the paper …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/nuscw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedoucí: Mgr. Lucie Bartošová
- Oponent: Mgr. Dana Kolářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BENETKOVÁ, Tereza. \textit{Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/l599g2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
The influence of immigrants from British ex-colonies on English gastronomy in metropolitan London
RADANA HALLAL -
The influence of immigrants from British ex-colonies on English gastronomy in metropolitan London
RADANA HALLAL -
Ruské restaurace v Praze
Valeriya Domnina -
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Veronika Stránská -
KARTOFFELN ODER ERDÄPFEL? DIE HÄUFIGKEIT VON AUSTRIAZISMEN IN DEN SPEISEKARTEN ÖSTERREICHISCHER RESTAURANTS
Katrin VÖGERLOVÁ -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
A comparative analysis of linguistic devices used in English-written menus
Jiří DYTRICH -
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová