Pavlína Antošová

Bachelor's thesis

Kvalita vajec v závislosti na genotypu a věku nosnic

The effect of genotype and age of laying hens on egg quality
Abstract:
Vejce patří neodmyslitelně k základním a v současnosti velmi oblíbeným potravinám živočišného původu. Je to hlavně z toho důvodu, že mají výbornou stravitelnost a jsou rychle a lehce zpracovatelná. Velmi dobrá je také nutriční hodnota vajec. Vejce obsahují velké množství proteinů, které jsou pro člověka velmi důležité. Největší množství proteinů obsahuje bílek vajec. Stravitelnost těchto vaječných …more
Abstract:
Eggs are inherently one of the basic and currently very popular foods of animal origin. This is mainly because they have excellent digestibility and are quickly and easily processed. The nutritional value of eggs is also very good. Eggs contain a large amount of protein, which is very important for humans. Egg white contains the largest amount of protein. The digestibility of these egg proteins is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 5. 2023
  • Supervisor: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
  • Reader: Gabriela Dlouhá, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses l6hm8a l6hm8a/2
22/4/2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.