Strategická analýza odvětví zpracování vína z hroznů v ČR – Lenka Svobodová
Lenka Svobodová
Diplomová práce
Strategická analýza odvětví zpracování vína z hroznů v ČR
Strategic analysis of Czech republic´s wine industry
Anotace:
Tato diplomová práce si dává za cíl analyzovat prostředí odvětví vinařství v České republice. Budou použity modely typické pro strategickou analýzu, které zkoumají makro- i mikroprostředí podniků. Nejdříve bude vypracována PESTLE analýza, která obecně definuje politickou, ekonomickou, sociální, technologickou, legislativní a ekologickou situaci v České republice v rámci zkoumaného odvětví. Následně …víceAbstract:
The aim of the thesis is to analyze Czech republic's wine industry environment. Models used in the thesis are typical for strategic analysis and examine both macro and micro view of the examined entreprises. Firstly the PESTLE analysis will be conducted, describing political, economical, social, technological, legal and ecological aspects relevant to the industry within the Czech republic. Secondly …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 10. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41572
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
- Vedoucí: Jindřich Špička
- Oponent: Josef Mezera
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41572
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Valuation and Value Drivers in the Georgian Wine Industry
Tamta Gventsadze -
Position of the Krasnodar Region Wine Industry in the International Market
Evgeniia Chekova -
Economic Analysis of Wine Industry in Kazakhstan
Adiya Ipmagambetova -
The effects of brand visual design and communications on brand image and brand preference in wine industry
Anastasiia Savicheva -
Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
Alina Zagretdinova -
An Analysis of Service Quality in Chosen Prague Wineries
Kateryna Pohrebniak -
Californian Wine Culture and its McDonaldization
Adela Turlington -
The role of trainees during the Czech Presidency of the Council of the EU and the involvement of the staff of the Permanent Representation of the Czech Republic to the EU in public administration after the Presidency.
Daniel Houdek