Věra BĚLÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Vlastnosti a fyziologické působení kávy

Characteristics and physiological effect of coffee
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá vlastnostmi a fyziologickým působením kávy. Teoretická část pojednává o historii kávy a kaváren, o pěstování, sklizni a zpracování kávy a dále také o jejím chemickém složení. V praktické části této práce bylo provedeno dotazníkové šetření u vybraných zástupců populace zaměřené na fyziologické účinky kávy na jejich organismus.
Abstract:
This thesis deals with the characteristics and physiological effect of coffee. The theoretical part discusses the history of coffee and cafes, cultivation, harvesting and processing of coffee and also its chemical composition. The survey by selected representatives of the population focused on the physiological effects of coffee on their bodies was carried out in the practical part of this work.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 14596

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Markéta Šípalová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BĚLÍKOVÁ, Věra. Vlastnosti a fyziologické působení kávy. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy