Řízení rizik v potravinářském průmyslu – Michaela Čermáková
Michaela Čermáková
Bachelor's thesis
Řízení rizik v potravinářském průmyslu
Risk Management in the Food Industry
Anotácia:
Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik v potravinářském průmyslu" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve zvoleném potravinářském podniku. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je riziko, řízení rizik a potravinářský průmysl,jež se staly klíčovými slovy při psaní bakalářské práce. V praktické části se zabývám představením samotného podniku, ve kterém jsem se rozhodla …viacAbstract:
In the Bachelor thesis with the title "Risk Management in the Food Industry" the author describes and evaluates the current state of existing risks in a particular food company. The theoretical background chapter is devoted to concepts such as risk, risk management and food industry, which have become the keywords of this thesis. The subsequent practical part deals with the introduction to the chosen …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Zverejniť od: 6. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Čermáková, Michaela. Řízení rizik v potravinářském průmyslu. Uherské Hradiště, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / odbor:
Process Engineering / Risk Control
Práce na příbuzné téma
-
Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
Hana Švejčarová -
Řízení jakosti v potravinářském průmyslu
Martin Ďubek -
Řízení rizik v potravinářském průmyslu
Jaroslav Drobný -
Řízení nových technologií při sváření obalových materiálů v potravinářském průmyslu
David Marek -
Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku
Miroslav Špalek -
Řížení jakosti v potravinářském průmyslu
Marta Krausová -
Řízení nástupnické strategie
Karen Bartáková -
Řízení objednávek zboží s omezenou dobou trvanlivosti
Jan Chocholáč