Michaela Čermáková

Bachelor's thesis

Řízení rizik v potravinářském průmyslu

Risk Management in the Food Industry
Anotácia:
Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik v potravinářském průmyslu" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve zvoleném potravinářském podniku. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je riziko, řízení rizik a potravinářský průmysl,jež se staly klíčovými slovy při psaní bakalářské práce. V praktické části se zabývám představením samotného podniku, ve kterém jsem se rozhodla …viac
Abstract:
In the Bachelor thesis with the title "Risk Management in the Food Industry" the author describes and evaluates the current state of existing risks in a particular food company. The theoretical background chapter is devoted to concepts such as risk, risk management and food industry, which have become the keywords of this thesis. The subsequent practical part deals with the introduction to the chosen …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Zverejniť od: 6. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Čermáková, Michaela. Řízení rizik v potravinářském průmyslu. Uherské Hradiště, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 6. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Logistics and Crisis Management

Bachelor programme / odbor:
Process Engineering / Risk Control