Využití informačních technologií v gastronomii – Bc. Milan Martinek
Bc. Milan Martinek
Master's thesis
Využití informačních technologií v gastronomii
The Exploitation of Information Technologies in Gastronomy
Abstract:
Práce se zabývá návrhem, reálným vybudováním a konfigurací moderní zabezpečené firemní sítě, pokladního systému se skladovým hospodářstvím, platebním terminálem a napojením na EET, dohledovým kamerovým systémem a vzdálenou správou těchto systémů. Nejprve byla navržena infrastruktura jednotlivých systémů a zavedeny potřebné datové a napájecí rozvody s důrazem na ochranu proti výpadku nebo výkyvům elektrické …moreAbstract:
This work deals with the design, real development and configuration of a modern secured corporate network, including cash register system with warehouse management, payment terminal with connection to EET, surveillance camera system and remote management of these systems. First, the infrastructure of the individual systems was designed and the necessary data and power cabling was installed, with an …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Martinek, Milan. Využití informačních technologií v gastronomii. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Applied InformaticsMaster programme / field:
Engineering Informatics / Computer and Communication Systems
Theses on a related topic
-
Problémy realizace EET z hlediska výkonu veřejné správy
Jana Barvínková -
Analýza zavedení EET v Brněnské metropolitní oblasti
Natálie Volková -
Změny dopadající na podnikání v oboru HORECA vyvolané EET v České republice
Michal Čermák -
Nastolování agendy Čapí hnízdo a EET z pohledu vlastníků médií: Komparativní obsahová analýza MF Dnes a Hospodářských novin
Jan Singer -
EET - právní a ekonomické aspekty
Markéta Zedníková -
Přechod na jednotnou verzi programu EET z pohledu zákazníků
Jakub Kavalír -
EET jako jeden z nástrojů pro zlepšení hospodářské soutěže
Angelika Ondriášová -
Vliv EET na chod firmy
Natálie Bořilová