Květuše ROZMAHELOVÁ
Bakalářská práce
Falšování potravin
Falsification groceries
Anotace:
Falšování potravin je problémem současnosti na spotřebitelském trhu České republiky. V bakalářské práci jsou uváděny informace o aktuálním stavu falšování potravin, metody detekce a legislativní opatření.Abstract:
Food adulteration is problem of present on consumer market of Czech republic. In bachelor thesis are infromations about current status of food adulteration. Detection methods and legislative measures.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
14804
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ROZMAHELOVÁ, Květuše. Falšování potravin. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Falšování vín
Aneta Sekerková -
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
Eva Grbavčicová -
Mezinárodní srovnání postojů generace Y ke kvalitě a značkám kvality potravin
Denisa Kováčová -
Falšování potravin na trhu EU
Kristýna Kočková -
Poptávka lokálních potravin v regionu Chomutovska
Marie Latináková -
Problematika potravin v České republice z hlediska bezpečnosti
Nikola COUFALÍKOVÁ -
Význam značení potravin v České republice
Monika Průšová