Příprava C-glykosidů a studium jejich interakcí s bakteriálními lektiny. – Bc. Kateřina Housková
Bc. Kateřina Housková
Bachelor's thesis
Příprava C-glykosidů a studium jejich interakcí s bakteriálními lektiny.
The preparation of C-glycosides and investigation of their interactions with bacterial lectins.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOUSKOVÁ, Kateřina. \textit{Příprava C-glykosidů a studium jejich interakcí s bakteriálními lektiny.}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ldlgn2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.