Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality – Ingrid Nierostková
Ingrid Nierostková
Bakalářská práce
Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality
Formation of triacylglycerols and sterols oxidation products during the heating of lipids in terms of hygienic quality
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NIEROSTKOVÁ, Ingrid. \textit{Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/ldql2l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva