Bc. Vít Markovič
Bachelor's thesis
Potraviny nového typu
Novel foods
Abstract:
Cílem této práce bylo podat základní informace o schválených potravinách nového typu. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, možný zdravotní přínos, výrobu a užití. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se názory respondentů na tento druh potravin.Abstract:
The aim of this thesis was to provide basic information about approved novel foods. The theoretical part summarizes the basic information about these foods, their distribution, possible health benefits, processing and use. The practical part presents the evaluation of research dealing with the respondents' views on this kind of food.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 8. 2014
Identifier:
https://is.muni.cz/th/eoyx7/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 9. 2014
- Supervisor: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
- Reader: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
Helena Ukropcová -
Potraviny nového typu tzv. superpotraviny
Lucie Hellebrandová -
Přístup spotřebitelů v České republice k hmyzu jako potravině nového typu
Karolína Bartáková -
Potraviny nového typu na českém trhu
Katarína MIKLOŠOVÁ -
Právní úprava potravin nového typu v rámci EU
Lucie Šálková -
Nové potraviny v Evropě
Martina Vysoudilová -
BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE
Jaroslava DUBNOVÁ -
Aspekty spotřeby potravin v EU a vliv globalizace
Jindřich Kubů