Bc. Vít Markovič

Bakalářská práce

Potraviny nového typu

Novel foods
Anotace:
Cílem této práce bylo podat základní informace o schválených potravinách nového typu. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, možný zdravotní přínos, výrobu a užití. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se názory respondentů na tento druh potravin.
Abstract:
The aim of this thesis was to provide basic information about approved novel foods. The theoretical part summarizes the basic information about these foods, their distribution, possible health benefits, processing and use. The practical part presents the evaluation of research dealing with the respondents' views on this kind of food.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 8. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 9. 2014
  • Vedoucí: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
  • Oponent: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta