Bc. Kristýna Vachoutová

Diplomová práce

Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu

Comparison of selected quality parameters of organic and conventional food of animal origin
Anotace:
Tato práce se zabývala vlivem způsobu chovu nosnic na vybrané kvalitativní parametry vajec. Teoretická část se zaměřila na legislativní požadavky týkající se potravin, specifikace konvenčního i ekologického chovu nosnic a souhrn literatury o vlivu chovu nosnic na kvalitu vajec. V praktické části byly provedeny analýzy vajec nosnic z klecového chovu, chovu s volným výběhem, ekologického chovu a domácího …více
Abstract:
This thesis evaluated the influence of different farming methods on selected qualitative parameters of eggs. The theoretical part focused on legislative requirements regarding food, specifications of conventional and organic rearing of hens, and a summary of literature on the impact of hen rearing on egg quality. Subsequently, eggs from hens kept in cages, freerange housing, organic farms, and eggs …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vachoutová, Kristýna. Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -