Bc. Jan Kůta

Master's thesis

Metoda ECR jako nástroj zlepšení procesu nákupu vybraného potravinářského výrobku

ECR method as a tool to improve the process of buying a selected food product
Abstract:
Práce se zabývá metodou Efficient Consumer Response. Popisuje důvody jejího vzniku a její vývoj, její výhody a zároveň bariéry bránící jejímu širšímu rozšíření. Rozebírá jednotlivé strategie, které metoda využívá, a obecné fungování metody. Navrhuje aplikaci metody pro zlepšení nákupu vybraného potravinářského produktu.
Abstract:
This paper deals with the method Efficietn Consumer Response. It describes the reasons for its establishment and development, its advantages as well as barriers to its wider expansion. It analyzes the various strategies that the method used and the general functioning of the method. Proposed application methods of improving purchase of the selected food product.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2013
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Lenka Branská, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kůta, Jan. Metoda ECR jako nástroj zlepšení procesu nákupu vybraného potravinářského výrobku. Pardubice, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Chemical and Process Engineering / Economy and Management of Chemical and Food Industry