Bc. Jan Kůta

Master's thesis

Metoda ECR jako nástroj zlepšení procesu nákupu vybraného potravinářského výrobku

ECR method as a tool to improve the process of buying a selected food product
Anotácia:
Práce se zabývá metodou Efficient Consumer Response. Popisuje důvody jejího vzniku a její vývoj, její výhody a zároveň bariéry bránící jejímu širšímu rozšíření. Rozebírá jednotlivé strategie, které metoda využívá, a obecné fungování metody. Navrhuje aplikaci metody pro zlepšení nákupu vybraného potravinářského produktu.
Abstract:
This paper deals with the method Efficietn Consumer Response. It describes the reasons for its establishment and development, its advantages as well as barriers to its wider expansion. It analyzes the various strategies that the method used and the general functioning of the method. Proposed application methods of improving purchase of the selected food product.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Lenka Branská, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kůta, Jan. Metoda ECR jako nástroj zlepšení procesu nákupu vybraného potravinářského výrobku. Pardubice, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / odbor:
Chemical and Process Engineering / Economy and Management of Chemical and Food Industry