Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii – František Křivohlavý
František Křivohlavý
Bakalářská práce
Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
The Benefits of a Large Food Supplier for Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii. První část práce se týká historie obchodu a definicí pojmů, které jsou pro tuto oblast typické. Hlavní část je zaměřena na dodavatele i odběratele, kteří se do této práce rozhodli přispět svými informacemi a názory. Třetí část se zabývá hypotézou a případným návrhům na zlepšení spolupráce mezi odběrateli a dodavateli.Abstract:
This bachelor thesis deals with the benefits of large food supplier in gastronomy. The first part takes close look at the history of commerce and defines terms that are typical for this field. The main part is focused on suppliers and purchasers, who contributed with information and opinions to this thesis. The third part inquires into hypothesis and possible suggestions on improving the cooperation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 12. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11037/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŘIVOHLAVÝ, František. \textit{Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/lh83ya/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Optimization of Time Efficiency, Quality and Sustainability in the Supply Chain
Wiam Oubaik -
Nastavení firemních procesů v rámci certifikace EASA POA v oblasti quality managementu a supply chain managementu
Albert Čermák -
Application of price discrimination methods to increase the firms profit
Xun Cao -
Vliv obchodní značky na cenu zboží.
Alžbeta Theiszová -
Factors influencing the consumer behavior of Russian citizens towards luxury goods
Maria Babenkova -
Porovnání cen zboží a služeb v evropských zemích
Zuzana Lednická -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová