Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod – Petra Svobodová
Petra Svobodová
Bakalářská práce
Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 7. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVOBODOVÁ, Petra. \textit{Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/lhizow/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Bakalářský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva