Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně. – Mgr. Ondřej Kubesa, Ph.D.
Mgr. Ondřej Kubesa, Ph.D.
Bachelor's thesis
Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.
Monitoring stability of enzymes and enzyme mixtures for the determination of alcohol and glycerol in wine
Abstract:
Bioelektronický jazyk je často popisován jako zařízení, které je schopno komplexního vyhodnocení analytu, je konstruován jako soubor mnoha biosenzorů s odlišnými funkcemi. Tato bakalářská práce je zaměřena na tvorbu biosenzorů, které by se daly využít ke konstrukci bioelektronického jazyka. Obsahem této práce, experimentálního charakteru, je základní popis chemického složení vína a jeho účinků na lidský …moreAbstract:
The bioelectronic tongue, often described as a device that is capable of complex evaluation of analyte, is designed as a set of many biosensors with different functions. This thesis concentrates on the formation of the biosensors that can be used for the construction of the bioelectronic tongue. Content of the thesis, which has an experimental character, is a basic description of a chemical composition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2010
Identifier:
https://is.muni.cz/th/lrpkd/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2010
- Supervisor: Mgr. Jiří Žeravík, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUBESA, Ondřej. \textit{Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Science. 2010. Available from: https://theses.cz/id/lj7ly1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakultaMasaryk University
Faculty of ScienceBachelor programme / field:
Applied Biochemistry / Applied Biochemistry
Theses on a related topic
-
Multikanálový biosensor pro kontrolu vína
Tereza Mašková -
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Communication strategies for selling wine on–line
Tomáš Pelikán -
Víno a párovanie vína s jedlom
Jakub Košút -
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
Tomáš Ventruba