Bc. Dagmar Feňárová

Bakalářská práce

Návrh optimalizace komunikačního mixu vybrané restaurační skupiny

Proposal of marketing communication mix for a selected restaurant group
Abstract:
FEŇÁROVÁ, Dagmar. Proposal of marketing communication mix for a selected restaurant group. [Bachelor dissertation] The institute of Hospitality Managment. Prague 2019. 74p. My bachelor thesis is focused on optimization of communication mix of La Bottega Gastronomica. The theoretical part defines the basic concepts and data related to communication and communication mix as well as forms of marketing …více
Abstract:
FEŇÁROVÁ, Dagmar. Návrh optimalizace komunikačného mixu vybrané reštaurační skupiny. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s.r.o. Praha 2019. 74s. Moja bakalárska práca je zameraná na optimalizáciu komunikačného mixu podniku La Bottega Gastronomica. V teoretickej časti sú vymedzené základne pojmy a údaje súvisiacich s komunikáciou a komunikačným mixom a taktiež formy marketingovej …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ofnyb/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa
  • Oponent: PhDr. Romana Kratochvílová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze