Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů – Lucie Rysová
Lucie Rysová
Bakalářská práce
Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
Hygiene measures for the cheese factory in the traditional cheese making
Anotace:
Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů Souhrn Bakalářská práce "Hygienická opatření při tradiční výrobě sýrů", je zaměřena na tradiční výrobu sýru gouda, legislativní aspekty upravující sýrárny a bezpečnost potravin, kterou zabezpečuje systém HACCP. První kapitola je věnována základnímu rozdělení sýrů, dle platné legislativy. Nejznámější sýry z Evropy jsou zde popsány z hlediska výroby …víceAbstract:
Hygiene measures for the cheese factory in the traditional cheese making Summary This Bachelor work name "Hygiene measures for the cheese factory in the traditional cheese making" is focused on gouda cheese, legislative aspect of cheese factories and health safety, which is provided by HACCP system. First chapter is focused on basic cheese distribution by legislative. The most famous European cheese …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RYSOVÁ, Lucie. \textit{Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/lm86d0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Veřejná správa v zemědělství a krajině / Veřejná správa v zemědělství a krajině
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva