Využití techniky přímého štěpení pro proteomickou analýzu nerozpustných vzorků vybraných savčích tkání – Bc. Adéla Sukupová
Bc. Adéla Sukupová
Master's thesis
Využití techniky přímého štěpení pro proteomickou analýzu nerozpustných vzorků vybraných savčích tkání
Use of the "in-sample digestion" technique for proteomic analysis of insoluble samples of selected mammalian tissues
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2024
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SUKUPOVÁ, Adéla. \textit{Využití techniky přímého štěpení pro proteomickou analýzu nerozpustných vzorků vybraných savčích tkání}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Available from: https://theses.cz/id/lnykgm/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Bioanalytical Laboratory Diagnostic in Healthcare
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.