Ivo Šujanský

Bakalářská práce

Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach

Hygiene and disinfection in Kitchen and Catering establishments
Abstract:
In this bachelor thesis are discussed the hygiene and disinfection in kitchens and catering facilities. The information in this work is gained from internal as well as external sources. Bachelor thesis contains three chapters. The first chapter is theoretical, which describes the basic concepts hygiene, disinfection, disinfestation, HACCP and the Food Code. In the second chapter, which can be called …více
Abstract:
V bakalárskej práci sa pojednáva o Hygiene a dezinfekcií v kuchyniach a stravovacích zariadeniach. Informácie v práci sú ziskané z interných ale aj externých zdrojov. Bakalárska práca obsahuje 3 kapitoly. Prvá kapitola je teoretická, v ktorej sú popísané základne pojmy hygiena, dezinfekcia, dezinsekcia, HACCP a Potravinársky kódex. V druhej kapitole, ktorú môžeme nazvať praktickou, sú porovnané kontroly …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze