Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach – Ivo Šujanský
Ivo Šujanský
Bachelor's thesis
Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach
Hygiene and disinfection in Kitchen and Catering establishments
Abstract:
In this bachelor thesis are discussed the hygiene and disinfection in kitchens and catering facilities. The information in this work is gained from internal as well as external sources. Bachelor thesis contains three chapters. The first chapter is theoretical, which describes the basic concepts hygiene, disinfection, disinfestation, HACCP and the Food Code. In the second chapter, which can be called …viacAbstract:
V bakalárskej práci sa pojednáva o Hygiene a dezinfekcií v kuchyniach a stravovacích zariadeniach. Informácie v práci sú ziskané z interných ale aj externých zdrojov. Bakalárska práca obsahuje 3 kapitoly. Prvá kapitola je teoretická, v ktorej sú popísané základne pojmy hygiena, dezinfekcia, dezinsekcia, HACCP a Potravinársky kódex. V druhej kapitole, ktorú môžeme nazvať praktickou, sú porovnané kontroly …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12633/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠUJANSKÝ, Ivo. \textit{Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/lojzbd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Mezinárodní systém kvality HACCP
Lucia Straková -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ