Jiří Truksa

Bakalářská práce

Měření výšky hladiny kapaliny

Measurement of the Liquid Level
Anotace:
Úkolem této bakalářské práce je navrhnou měřící zařízení pro měření výšky hladiny ve studni, práce se skládá ze dvou části. Teoretická část, zabývající se metodami měření výšky hladiny. Praktická část, navrhnutí měřícího zařízení, které obsahuje napsání kódu pro naprogramování zařízení a sestavení měřícího zařízení k testování.
Abstract:
The task of this bachelor thesis is to design a measuring device for measuring the level in the well, the work consists of two parts. Theoretical part, dealing with methods of level measurement. The practical part, the design of the measuring device, which includes writing a code for programming the device and assembling the measuring device for testing.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
  • Vedoucí: Martin Sobek
  • Oponent: Petr Palacký

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava

VŠB – Technická univerzita Ostrava

Fakulta elektrotechniky a informatiky

Bakalářský studijní program:
Aplikovaná elektronika

Práce na příbuzné téma