Bc. Petra Vlčková

Diplomová práce

Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin

Possibilities of confectionery production using brewing raw materials
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá výrobou a senzorickou analýzou nečokoládových cukrovinek za využití pivovarských surovin. Literární přehled je zaměřen na rozdělení a technologie výroby jednotlivých druhů nečokoládových cukrovinek a surovin pro výrobu piva – především sladina, chmel a výrobky z něj, kvasinky i výroba piva, jako potencionální suroviny pro výrobu nečokoládových cukrovinek. V experimentální …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the production and sensory analysis of non-chocolate confectionery using brewing raw materials. The literature review is focused on the division and production technology of individual types of non-chocolate confectionery and raw materials for beer production - especially wort, hops, and products from it, yeast and beer production, as potential raw materials for the production …více
 

Klíčová slova

cukrovinka kandyt sladina pivo
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Josef Gattermayer, Ing., externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma