Bc. Petra Vlčková

Master's thesis

Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin

Possibilities of confectionery production using brewing raw materials
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá výrobou a senzorickou analýzou nečokoládových cukrovinek za využití pivovarských surovin. Literární přehled je zaměřen na rozdělení a technologie výroby jednotlivých druhů nečokoládových cukrovinek a surovin pro výrobu piva – především sladina, chmel a výrobky z něj, kvasinky i výroba piva, jako potencionální suroviny pro výrobu nečokoládových cukrovinek. V experimentální …more
Abstract:
This diploma thesis deals with the production and sensory analysis of non-chocolate confectionery using brewing raw materials. The literature review is focused on the division and production technology of individual types of non-chocolate confectionery and raw materials for beer production - especially wort, hops, and products from it, yeast and beer production, as potential raw materials for the production …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Reader: Josef Gattermayer, Ing., externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Theses on a related topic