Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin – Bc. Petra Vlčková
Bc. Petra Vlčková
Master's thesis
Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
Possibilities of confectionery production using brewing raw materials
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá výrobou a senzorickou analýzou nečokoládových cukrovinek za využití pivovarských surovin. Literární přehled je zaměřen na rozdělení a technologie výroby jednotlivých druhů nečokoládových cukrovinek a surovin pro výrobu piva – především sladina, chmel a výrobky z něj, kvasinky i výroba piva, jako potencionální suroviny pro výrobu nečokoládových cukrovinek. V experimentální …moreAbstract:
This diploma thesis deals with the production and sensory analysis of non-chocolate confectionery using brewing raw materials. The literature review is focused on the division and production technology of individual types of non-chocolate confectionery and raw materials for beer production - especially wort, hops, and products from it, yeast and beer production, as potential raw materials for the production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Josef Gattermayer, Ing., externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Sladká jídla a nápoje v ruské kuchyni
Marie Dutková