Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin – Bc. Petra Vlčková
Bc. Petra Vlčková
Diplomová práce
Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
Possibilities of confectionery production using brewing raw materials
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá výrobou a senzorickou analýzou nečokoládových cukrovinek za využití pivovarských surovin. Literární přehled je zaměřen na rozdělení a technologie výroby jednotlivých druhů nečokoládových cukrovinek a surovin pro výrobu piva – především sladina, chmel a výrobky z něj, kvasinky i výroba piva, jako potencionální suroviny pro výrobu nečokoládových cukrovinek. V experimentální …víceAbstract:
This diploma thesis deals with the production and sensory analysis of non-chocolate confectionery using brewing raw materials. The literature review is focused on the division and production technology of individual types of non-chocolate confectionery and raw materials for beer production - especially wort, hops, and products from it, yeast and beer production, as potential raw materials for the production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Oponent: Josef Gattermayer, Ing., externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Sladká jídla a nápoje v ruské kuchyni
Marie Dutková