Bc. Tomáš Rüll

Master's thesis

Atypické pivní a sladové nápoje

Atypical Beer and Malt Beverages
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá potenciálem Tibi, při výrobě nápojů na bázi piva, jako alternativou za pivovarské kvasinky na čtyřech prototypech vyrobených odlišnou technologií mutování. Konkrétně se jednalo o fermentované sladové nápoje, které byly vyrobeny technologií infuzní a dekokční a atypické pivní nápoje vyrobené na základě infuzní a dekokční technologie výroby rmutu. Prototypy těchto nápojů byly …viac
Abstract:
The thesis deals with the potential of Tibi, in the production of beer-based beverages, as an alternative to brewer's yeast on four prototypes produced by different mutation technology. Specifically, the above-mentioned were fermented malt-based (barley malt) beverages that were produced by the infusion and decoction mashing technology and atypical beer-based beverages produced by the infusion and …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Rüll, Tomáš. Atypické pivní a sladové nápoje. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Food Technology / -

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.