Bc. Tomáš Rüll
Master's thesis
Atypické pivní a sladové nápoje
Atypical Beer and Malt Beverages
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá potenciálem Tibi, při výrobě nápojů na bázi piva, jako alternativou za pivovarské kvasinky na čtyřech prototypech vyrobených odlišnou technologií mutování. Konkrétně se jednalo o fermentované sladové nápoje, které byly vyrobeny technologií infuzní a dekokční a atypické pivní nápoje vyrobené na základě infuzní a dekokční technologie výroby rmutu. Prototypy těchto nápojů byly …viacAbstract:
The thesis deals with the potential of Tibi, in the production of beer-based beverages, as an alternative to brewer's yeast on four prototypes produced by different mutation technology. Specifically, the above-mentioned were fermented malt-based (barley malt) beverages that were produced by the infusion and decoction mashing technology and atypical beer-based beverages produced by the infusion and …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Rüll, Tomáš. Atypické pivní a sladové nápoje. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Food Technology / -
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.